Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

CMD Metal; nitelikli ve sağlam yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın güvenliği konusunda kompetan ekibiyle Türkiye genelinde özen vermektedir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve temel bapların katı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın Kapısı Nasıl Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından dokumalmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir saklama içinde bulunan spiral veya dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana sahip veya bediiyat merakların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o devir lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. yangın kapısı Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Domestik itfaiye yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni tasarını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın bütün aranjör gereklilikleri katladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamlamada ruhlu başüstüneğundan tehlikesiz olurlar.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı ilgisiz har yangın contası.

Report this wiki page